Team

Eres Otte

Posted by Eres Otte on

Eres Otte

Eres Otte is met zijn opleiding bewegingsleer en Leerkracht LO diploma de drijvende kracht achter ons monitorenteam. Hij steekt elke keer weer nieuwe oefeningen en programma’s voor jullie in elkaar om optimaal bij te leren in het skaten maar zal jullie ook leren stretchen en zorg dragen voor je lichaam voor, tijdens en na het skaten. Eres kan uiteraard ook een pakje snowboarden en zal een hoop technische tricks uit zijn hoed toveren op een skateboard. Veel geduld, didactiek en het overdragen van tricks op jonge skaters zijn zijn troeven.

Read more →


Tom Otte

Posted by Eres Otte on

Tom Otte

Tom Otte is met 10 seizoenen in de bergen achter de rug onze ervaren saisonnier en pro snowboarder in het Stoked team. Jumps, rails, powder, noem het maar op, he will rip it. Sinds zijn prille jeugd was hij ook nooit van de skateramp weg te slaan en zo werd zijn snowboard stijf beïnvloed door het skaten en vice versa. Altijd in voor een game of skate met de leerlingen en mega gemotiveerd om zelf bij te leren en kennis en skills door te geven aan de volgende generatie.

Read more →


Tommy Crabbe

Posted by Eres Otte on

Tommy Crabbe

Tommy Crabbe is lid van ons team sinds 2017. Hij is een een skate kanon met dikke pop, rail precisie en gnarly vert tricks. Niet alleen bij het lesgeven, maar ook als klusjesman en contest rider kunnen we op hem rekenen bij Stoked. Welcome to team SBA buddy!

Read more →


Manuel Faust

Posted by Eres Otte on

Manuel Faust

Manuel Faust is een vaste waarde binnen ons Stoked sponsored skate team. Als jonge rider al skate hij zich in de kijker op wedstrijden door zijn bag of tricks en stijl op een skateboard. Lange manuals, dikke stairs poppen, technische flips, Manu kan ze en leert je graag bij op een speelse manier.

Read more →

Recent Articles