F.A.Q.

Wat is Stoked Board academy

Een VZW die zich bezig houdt met lesgeven en projecten in alle boardsporten.

 

Voor wie is deze academy?

Alle kinderen van 6 tot en met 16 jaar.

 

Wie zijn onze monitoren?

Al onze monitoren zijn jongeren met een hart voor kinderen die steeds onder begeleiding staan van een hoofdmonitor.

  

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is altijd inbegrepen in de prijs van onze kampen.

Je kan dus op je beide oren slapen, bij ons zit je veilig!

 

Mutualiteit Attest

Gelieve het document van jouw specifieke mutualiteit tijdens de week aan één van de monitoren af te geven zodat we deze kunnen invullen en bij het afsluiten van het kamp terug kunnen afgeven.

 

Fiscaal Attest

Indien u graag een fiscaal attest zou ontvangen, gelieve dit dat via mail aan te vragen (info@stokedboardacademy.be) vanaf de maand januari van het nieuwe jaar. We ontvangen dit document pas bij de start van het nieuwe jaar.

 

Hoe kan ik het kamp betalen?

Alle kampen kunnen online via Bancontact, kredietkaart of overschrijving betaald worden, alle betaal-info ontvang je op het einde van de inschrijving.

   

Wanneer moet ik het kamp betalen?

Bij het afronden van de inschrijving.

 

Hoe boek ik een kamp?

Op het hoofdmenu klikt u op "meer info" bij Skate kampen & Lessen. Als u dan op de nieuwe groene knop rechts boven klikt "inschrijven" dan krijgt u een lijst met beschikbare kampen en data. Als de knop "volgende stap" grijs gekleurd is dan betekent dit dat het kamp reeds volzet is. Als de knop groen blijft dan zijn er nog plaatsen beschikbaar. 

 

Waar kan ik een kamp boeken?

Dit kan enkel via de website van Stoked Board Academy. Soms verlopen de inschrijvingen via de jeugddienst waarmee we samenwerken. Dan gebeurd alles via hun inschrijvingsplatform die we zeker zullen linken.

 

Wat als ik geen bevestigingsmail heb gekregen?

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen na de inschrijving gelieve dan je spamfolder na te kijken, 99% kans dat deze daar in terecht is gekomen! Indien je de e-mail toch niet kan terugvinden gelieve dan contact op te nemen met ons.

  

Wanneer ontvang ik alle praktische informatie over het kamp?

14 dagen voor aanvang van het kamp ontvang je van ons een mail met de laatste informatie die je nodig hebt voor het kamp. Hier staat in waar en wanneer we je verwachten en wat je allemaal moet meebrengen. 

Als je geen mail hebt ontvangen kijk dan zeker even je spamfolder na, als hij daar niet zou inzitten gelieve dan contact op te nemen met ons.

 

Wat als mijn kind net te jong of te oud is voor aan het kamp dee te nemen?

Voor al onze kampen is een marge ingesteld van 6 maanden. Je kan dus inschrijven voor een kamp als je 6 maanden te jong of 6 maanden te oud bent.

 

Wat geef ik mijn kind mee op het sportkamp?

Voldoende water, snacks, middageten, skateboard, bescherming, stevige skateschoenen, regenjas, beetje zakgeld voor een extra snackje of frisdrank, zonnecréme, ….

 

Ik wil mijn kamp annuleren, wat nu?

Als je een kamp wil annuleren moet je ons altijd via e-mail op de hoogte stellen van de annulatie via info@stokedboardacademy.be Vermeld ook steeds de naam van de deelnemer(s) en de reden, zo kunnen wij u snel verder helpen.

Een kamp kan kosteloos geannuleerd worden tot 14 dagen na inschrijving, nadien zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Bij blessure, opgelopen tijdens het skaten op het skatekamp, kan er een terugbetaling gevraagd worden vanaf minstens 3 dagen afwezigheid op het kamp met attest van de geneesheer. Deze terugbetaling komt neer op Inschrijvingskost - transactie - administratie - verzekeringskost - aantal dagen aanwezig. 

 

Hoe laat ik mijn mutualiteit formulier invullen?

Je neemt het formulier best mee naar het kamp zelf om dit meteen te laten invullen door één van de monitoren. Als je dit vergeten bent kan je altijd een mailtje sturen met het formulier in bijlage. Gelieve steeds zoveel mogelijk zelf in te vullen, zeker de naam is belangrijk. Anders kunnen wij dit niet correct vervolledigen. 

 

Hoe ontvang ik een fiscaal attest voor terugbetaling van de belastingen?

Een fiscaal attest kan je bij ons via mail aanvragen vanaf februari van het nieuwe jaar, nadat je kamp hebt afgelegd. Als je dus bijvoorbeeld kamp hebt gevolgd in de zomer van 2021 kan je dit attest aanvragen vanaf februari 2022 via mail.